Vinogradi s pogledom uskoro treći put u Zagorju

by Domagoj Sever

Proljeće je na svom vrhuncu. Dani postaju sve dulji i topliji, noći sve kraće, a priroda se potpuno probudila i sa svih strana nas mami zelenilo stabala i miris cvijeća. Mnogima najljepši dio godine zaista je savršen za vikend izlete, a više i nije neka tajna da je Hrvatsko zagorje idealna destinacija za uživanje. Od brojnih dvoraca, preko bajkovitih brežuljaka i čiste prirode pa sve do seoskih imanje i uzbudljivih manifestacija koje poput magneta privlače posjetitelje, ovdje baš svatko može pronaći nešto za sebe. A kad smo kod proljetnih događanja, prava šteta bi bila propustiti manifestaciju “Vinogradi s pogledom” koja je postala sinonim za uživanje u životu, vrhunskim vinima i kreativnoj gastro ponudi u idiličnom ambijentu!

Vinogradi s pogledom 2023. – Bolfan
vinogradi_s_pogledom_1
Vinogradi s pogledom

VINOGRADI S POGLEDOM ODRŽAT ĆE SE U PETAK, 14. LIPNJA U PREDIVNOM AMBIJENTU VINARIJE PETRAČ

“U ovom trećem izdanju Vinograda s pogledom okupljamo se u Vinariji Petrač s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege”, navode iz Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije koja i ove godine za posjetitelje priprema brojna iznenađenja.

vizual

Svoja vina predstavit će čak 12 renomiranih zagorskih vinara: Vuglec Breg, Vinarija TRS Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vinarija Grozaj, Kupilek, Vina Petrovečki, Bolfan Vinski Vrh, Vinarija Kopjar, Trgocentar i, naravno, domaćini Vinarija Petrač. Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se band Hands & Voice i sponzor manifestacije Jamnica.

Marljivi zagorski vinari cijelu su godinu proveli u bujnim vinogradima i podrumima, a kao rezultat njihovog rada nastale su lepršave kapljice kao stvorene za proljetna druženja. Vina iz ove hrvatske regije redovito osvajaju zlatne medalje na Decanteru, prestižnom svjetskom vinskom natjecanju, što nije ni čudno jer vinari u svoj posao ulažu mnogo ljubavi i entuzijazma. Manifestacija “Vinogradi s pogledom” idealna je prilika da kušate ponajbolje hrvatske vinske kapljice, pobjegnete od urbane džungle, gužve i stresa svakodnevice i odmorite kao nikada u životu!

vinogradi_s_pogledom_2

ŠARMANTNO UREĐENJE VINARIJE PETRAČ KAO IDEALNA KULISA ZA OVOGODIŠNJE IZDANJE MANIFESTACIJE

U prva dva izdanja “Vinograda s pogledom” na stotine hedonista uživalo je u opuštajućem ambijentu vinarija Kota i Bolfan Vinski Vrh, a ovogodišnje izdanje održat će se u vinariji Petrač, koja je, kako kažu na svojim službenim web stranicama, prva u Zagorju zasadila crvenu Bordeaux sortu grožđa s kojom postiže znatan uspjeh na međunarodnim i lokalnim natjecanjima. Vinariju Petrač karakterizira i šarmantno uređenje pa će se svi posjetitelji u potpunosti moći prepustiti i osjetiti ritam mirnog zagorskog života.

vinogradi_s_pogledom_3

KAKO SE PRIJAVITI?

Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju. Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme jer je broj osoba na eventu ograničen. Cijena iznosi samo 30 € po osobi, a uključuje degustaciju vina 12 renomiranih zagorskih vinara, gastro delicije Restorana & Catering Sermage te band “Hands & Voice”. Vidimo se 14. lipnja od 17 sati u vinariji Petrač, a više informacija o samoj manifestaciji potražite ovdje.

  • Gdje: Vinarija Petrač, Put doktora Stjepana Petrača 10E, 49217 Krapinske Toplice
  • Datum: 14.06.2024.
  • Vrijeme: 17.00 do 23.00 sata
  • Cijena: 30 € po osobi (U cijenu nije uključena kaucija za čašu u iznosu od 10€ koju plaćate po dolasku u Vinariju)
  • Rezervacije: info@visitzagorje.hr // +385 98 251 536
  • Facebook event: Pristupiti možete OVDJE.
vizual-3
Vinogradi s pogledom
ekipa

Tekst: Putni kofer; Sadržaj je nastao u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije

Kontakt – Domagoj Sever

0 komentar
17

Povezani članci

Ostavite komentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Ova web stranica koristi kolačiće za unaprijeđenje Vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s ovim, ali možete se odustati ako želite. Prihvati Saznaj više